SYKE TRIBE

VALMENTAJILLE

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista. 

 

TOGETHER WE GET STRONGER

KUN ASIAKAS ONNISTUU, SINÄKIN ONNISTUT

SYKE Tribe uudistaa hyvinvointivalmentamisen maailmaa tarjoamalla moderneja suomalaisia verkkovalmennusratkaisuja sekä tukensa tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Meiltä löydät erilaiset ratkaisut sekä yksittäisille personal trainereille että isommille valmennusyrityksille. 

 

Ratkaisuihimme kuuluvat myös verkkovalmentamiseen liittyvät koulutukset sekä konsultointi.

LUPAUKSEMME SINULLE 

Valitsemalla meidät lupaamme auttaa sinua oppimaan, oivaltamaan, säästämään aikaa sekä tuottamaan parempia asiakaskokemuksia. 

 

LIITY SYKE TRIBEN HEIMOON

RATKAISUMME

PERSONAL

TRAINEREILLE

AINUTLAATUINEN VALMENNUSTYÖKALU, JOKA MAHDOLLISTAA TUOTTAVAN JA VAIVATTOMAN LIIKETOIMINNAN.

 

ASIAKKAASI SAAVAT SITOUTUNEEMMAN TAVAN TREENATA.

LÖYDÄ UUSIA ASIAKKAITA.

TUOTA LAADUKKAITA VERKKO- JA HYBRIDIVALMENNUKSIA ISOILLEKIN MASSOILLE.

 

TEHOSTA VALMENNUSPROSESSEJA JA SÄÄSTÄ AIKAA.

TEE TIIMIN YHTEISTYÖSTÄ HELPOMPAA.

 

 

SKAALAA OSAAMISESI JA TARJOA SE YHÄ USEAMMAN SAATAVILLE.

VIE OSAAMISESI DIGITAALISEEN MUOTOON JA LÖYDÄ UUSIA TAPOJA VAIKUTTAA.

VALITSE RATKAISU, JOKA ON SUUNNITELTU HYVINVOINTIVALMENNUS EDELLÄ. 

VALMENNUS-YRITYKSILLE

VERKOSSA

VALMENTAMISEEN

 

Me haluamme motivoida valmentajia löytämään oman väylänsä sekä auttaa heitä fokusoitumaan tärkeisiin asioihin. Miksi? Koska haluamme, että he voivat vaikuttaa asiakkaisiinsa parhaimmalla mahdollisella tavalla auttaakseen heidät läpi muutoksen. 

Haluamme nousta tietynlaiseen kapinaan nykyisiä toimintatapoja vastaan. Tarjoamme valmentajille puitteet tuoda osaamisensa kaikkien saataville. Samalla autamme muutosta etsiviä löytämään heille sopivimmat ratkaisut.

Uskomme, että jokaiselle on olemassa sopiva valmentaja tai valmennus. Uskomme, että omien polkujen kulkeminen on avain hyvinvointiin. Siksi haluamme, että valmentaja ja asiakas löytävät toisensa entistä helpommin.

On kuitenkin totta, että valmentamisen tulevaisuus on digitaalisuudessa. Asiakkaat toivovat sitä jo nyt entistä enemmän. Myös valmentajat ovat entistä kiinnostuneempia digitaalisista ratkaisuista esimerkiksi ajansäästön ja asiakashallinnan vuoksi.

Yhdessä voimme vaikuttaa enemmän. Oletko mukana?

Terhi Immonen, toimitusjohtaja

JOOSUA VISURI

SYKE Tribe on vienyt verkkovalmentamisen täysin uudelle tasolle! Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä ja olen pystynyt tuomaan heille runsaasti lisäarvoa omaan harjoitteluun ja kehityksen seurantaan! Yhteistyö Sykkeen kanssa on ollut hyvin saumatonta ja joustavaa. 

EMMI SALO

(FITVERSTAS)

Fitverstas on käyttänyt Syke-palvelua vuodesta 2014 ohjelmien rakentamiseen ja työkaluna asiakkaiden yksilö- ja massavalmennuksissa. Sykkeen kautta olemme pystyneet vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin ja tarpeisiin jatkuvasti kehittyvällä alalla tarjoamalla laadukkaita ja selkeitä ohjelmia ja valmennuksia itse valmennusalustan lisäksi.

MARKO HAVERINEN

(VARALA)

Varalan Urheiluopiston strategisena tavoitteena on olla vaikuttamassa digitalisaation aiheuttamaan toimintatapojen muutokseen liikunta- ja hyvinvointialalla.  Syke tarjoaa laaja-alaiselle asiakaskunnallemme toimivimman alustan ja ratkaisun kokonaisvaltaisen palvelukonseptin toteuttamiseksi. 

 +3800 

 VALMENTAJAA 

 Yli 1000 valmennusta

 

Miljoonia ohjelmia

 

Kymmeniä tuhansia tiputettuja kiloja

 

Yli 500 000 tuntia treenikirjauksia

 

Monipuolisin tarjonta

 

Kumppani niin valmentajille kuin heidän asiakkailleenkin 

 +60000 

 ASIAKASTA