• Piia Perttilahti

Strong with Nana -verkkovalmennusNanan kanssa vahvistut viikko viikolta fiksusti suunnitellun kokonaisuuden avulla!


Kaipaako kroppasi lisää voimaa? Haluaisitko parantaa omaa tasapainoasi ja kehonhallintaasi? Jos haluat käyttää treeniajan tehokkaasti asumatta kuitenkaan salilla melkein joka päivä, Nanan vinkeillä pääset tehokkaiden ja tuloksellisten treenien pariin - ja aikaa jää vielä muuhunkin.


Tämä valmennus on sinulle, jos etsit kokonaisvaltaista valmennusta monipuolisella sisällöllä! Tässä valmennuksessa laadukkaat treenit korvaavat määrän ja näet, kuinka salilla treenataan tehokkaasti vähemmälläkin työllä. 


Nanan valmennuksessa myös oma Facebook-ryhmä, missä Nana auttamassa sinua valmennukseen liittyvissä asioissa! Strong with Nana -nettivalmennus varmistaa, että harjoittelet oikein ja laadukkaasti, tinkimättä kuitenkaan tuloksista. Fiksusti suunnitellulla kokonaisuudella saat treenituloksia vähemmällä tekemisellä, eikä sinun tarvitse muuttaa kuntosalille asumaan. Laatu korvaa määrän!


Treeniohjelmat ovat suunniteltu sinulle, joka haluat tuloksia ja lisää tasapainoa ja voimaa kehoosi. Vahvistut viikko viikolta samalla kun kehonkoostumuksesi muuttuu ja kroppa kiinteytyy. Kahdeksan viikon jakso sisältää kaksi erilaista ohjelmakokonaisuutta ja treenit vaihtuvat puolessa välissä. Lisäksi saat lisäharjoituksia lihasten aktivointiin, jotka osuvat juuri sinne minne pitää! Pidät kehityksen käynnissä vaihtuvilla liikkeillä ja kasvavilla treenitehoilla. Pääset siis seuraamaan omaa kehitystäsi nettivalmennuksen aikana - ja samalla huomaat, että vähemmän on enemmän!  Valmennus lyhyesti


  • Kaksi erilaista ohjelmakokonaisuutta

  • Treenataan salilla 2-3 kertaa viikossa

  • Lisäharjoituksia lihasten aktivointiin

  • Ohjeistukset mahdollisten puolierojen tasaamiseen ja kehoa huoltavaan harjoitteluun

  • Ruokavalio auttaa sinua kulkemaan kohti tavoitteitasi

  • Fiksusti suunniteltu kokonaisuus, jossa vähemmän on enemmän

  • Facebook-ryhmä Nanan valmennettaville! 


Valmentaja valmennuksen takana: Nana Heikkilä


Nana Heikkilä on hyvinvointi- ja liikunta-alan rautainen ammattilainen. Taustalla Nanalla on bikini fitness -maailma, jonka jälkeen hän on opetellut toimivat tavat treenata järkevämmällä ja pienemmällä treenimäärällä - rennompaa syömistä unohtamatta. Hän haluaa näyttää esimerkkiä siitä, että järkevästi suunnitellulla ja toteutetulla tekemisellä vähempikin riittää. Hänen treenifilosofiansa perustuu monipuoliseen liikkumiseen, jonka avulla kehosta saadaan vahva, ketterä ja hyvin toimiva - ennen kaikkea liikunnan tulisi kuitenkin tuoda hyvinvoinnin lisäksi myös iloa elämään. 


Nana Heikkilä on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja ja hän suosii valmennuksissaan elämäntapamuutoksia pikadieettien ja -kuurien sijaan. Nanan tärkeimpiä arvoja ovat aitous, ilo, positiivisuus, ammattitaito sekä rehellisyys.


Osallistu Nana Heikkilän verkkovalmennukseen >>

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE