• Piia Perttilahti

Timmi vatsa -verkkovalmennus


Haaveiletko kiinteämmästä vatsasta?


Toivotko valmiiksi suunniteltua ruokavaliota simppeleillä resepteillä?


Kaipaatko ohjeistusta minkälaisilla liikkeillä saisit juuri keskivartalon ulkonäköä muokattua?


Kaipaatko yksinkertaista starttia kehonmuokkausprojektillesi?Terhi Immosen Timmi vatsa -nettivalmennus sisältää:


  • Treeniohjelman kuntosalille (painotus keskivartalon ulkomuotoa tukevassa harjoittelussa)

  • Vaihtoehtoisen treeniohjelman kotiin

  • 10 erilaista vatsalihastreeniä

  • Valmiit ostoslistat jokaiselle viikolle

  • Simppelit reseptit

  • Mahdollisuuden soveltaa

  • Vinkkejä

  • Chat-ominaisuuden: ole suoraan yhteydessä valmentajaasi


Valmennuksen avulla löydät kadoksissa olevan tai pahimmillaan menetetyn motivaation ja sen seurauksena kiinteämmän keskivartalon ja optimitilanteessa innostuksen liikuntaa ja terveellistä ravitsemusta kohtaan.


Valmentaja Terhi Immonen kertoo Timmi vatsa -nettivalmennuksesta:


Oletko epävarma ulkonäöstäsi? Ärsyttääkö erityisesti keskivartalon alue? Kerääntyykö rasva keskivartaloon? Eikö paidat näytä hyvältä ja puristaako mekot vääristä paikoista? Ei hätää. Monet naiset tuntevat näin ja siksi päätin tehdä tämän valmennuksen, koska tiedän tunteen. Ei ole olemassa mitään ihme ruokavaliota tai treeniohjelmaa joka yksinään juuri keskivartaloa muokkaisi mutta on olemassa harjoitteita ja tapa syödä jotka tukevat siinä. Tämä on juuri sellainen.


Pistin kaiken ammattitaitoni peliin tässä valmennuksessa. Halusin luoda sellaisen kokonaisuuden, jota on mahdollisimman helppo toteuttaa, joka ei kestä liian pitkään ja jolla voin luvata suurella todennäköisyydellä tuloksia. Loppu on sinusta kiinni. Mikäli kaipaat nimenomaan projektia tai starttia matkallesi, joka keskittyy puhtaasti ulkonäön muokkaamiseen on tämä potentiaalinen ratkaisusi, jolle kannattaa antaa mahdollisuus.


Halusin luoda valmennuksen, joka huomioi yleisimmät haasteet ja tarjoaa ratkaisuja arjen haasteiden keskellä. Näitä ovat valmiit ostoslistat jokaiselle viikolle (osta sopivasti juuri mitä tarvitset), simppelit reseptit, oivaltavat vaihtoehdot (ei vain kanaa ja riisiä). Lisäksi nettivalmennus sisältää juuri sen verran pakollisia treenejä, että uskon, että pystyt mahduttamaan ne arkeesi mutta halutessa voit tehdä vähän extraakin (jos oikein innostut).


Valmennuksessa ei ole välttämätöntä mennä salille (vaikkakin suotavaa). Voit soveltaa hyvinkin paljon ja saat silti tuloksia. Sinun ei myöskään tarvitse sitoutua kuin neljäksi viikoksi ja saat myös yhden rennomman syömisen päivän mukaan jokaisella viikolla. Lyhyimmät treenitkään eivät ole kuin 10 minuuttia kestäviä!


Mikäli etsit simppeliä, joustavaa, lyhyttä ja motivoivaa valmennusta jolla startata kehonmuokkaus ja muut valmennukset ovat olleet joko liian monimutkaisia, liian pitkiä tai liian vaativia niin uskon vilpittömästi, että tästä saat kaipaamasi boostin.


Lue lisää valmennuksesta täältä >>

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE