• Piia Perttilahti

Joni Jaakkolan FiksuStartti -verkkovalmennus

Päivitetty: 28. joulu 2019Viimeisestä salikäynnistä on vierähtänyt jo tovi? Hartiat jumissa? Motitoivaa ja selkeää treeniohjelmaa vailla?


Nappaa tästä Joni Jaakkolan valmennuksesta vinkit kuntosaliharjoittelun aloittamiseen! FiksuStartti -verkkovalmennuksen avulla lyödät kuntosaliharjoittelun avaimen, joka on nousujohteinen ja säännöllinen tekeminen.


FiksuStartti -verkkovalmennus sopii sinulle, jos haluaisit aloittaa kuntosaliharjoittelun, mutta et tiedä miten. Samalla se sopii myös kuntosaliharjoittelun punaista lankaa etsivälle tai jos edellisestä salitreenistä on jo aikaa. FiksuStartti-verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille, joilla on salitreenistä ollut jo pidempi tauko ja homma pitäisi saada taas käyntiin. FiksuStartti on mainio valinta myös silloin, jos olet kuntosalitreenissä vasta aloittelija.


Tässä verkkovalmennuksessa saat kaksi erilaista treeniohjelmaa kuntosalille, joista ensimmäisessä treenataan neljä viikkoa, 2-3 treeniä viikossa. Ensimmäinen treeniohjelma sopii erinomaisen hyvin "jumisille toimistotyöläisille", aloittamisen kanssa tuskaileville sekä salitreenin punaista lankaa etsiville. Viidennellä viikolla saat uuden neljän viikon treeniohjelman, jossa päivitetään liikkeitä, sarjoja, toistoja ja kokonaiskuormitusta. Tästä kahdeksasta viikosta syntyy tuloksia tuottavan kuntosalitreenaamisen avain: nousujohteinen ja säännöllinen tekeminen.


Verkkovalmennuksessa saat mukana myös lyhyitä videoita, jotka herättelevät pohtimaan omaa treenaamista, ympärivuotisten tuloksien saavuttamista sekä yleisimpien treenin pullonkaulojen ratkaisemista.


Joni Jaakkolan verkkovalmennuksen avulla salitreeneistä muodostuu tapa, jota haluat noudattaa myös tulevaisuudessa - kuntosi ja yleinen vointisi kohenee nopeasti ja oman kehityksen näkeminen on muuten aika koukuttavaa, kokeile vaikka!


Valmennus lyhyesti


  • Kaksi erilaista treeniohjelmaa

  • 2-3 treeniä viikossa

  • Vinkkivideoita jotka herättelevät pohtimaan omaa treenaamista

  • Sopii erinomaisesti toimistotyöläisille, aloitteleville kuntosaliharrastajille sekä heille, joilla on päässyt vierähtämään hetki viimeisestä salikäynnistä! 

  • Valmennuksen päätavoite on tuottaa aitoja tuloksia nousujohteisella ja säännöllisellä tekemisellä

  • SYKE Tribe-mobiilisovelluksen tarjoamat tukityökalut
Valmentaja valmennuksen takana: Joni Jaakkola


Joni Jaakkola on voimaharjoitteluvalmentaja ja hyvinvointialan moniottelija sekä Optimal Performance Center -kuntosalin ja valmennuskeskuksen omistaja. Hän ollut mukana auttamassa yli 40 000 ihmistä kohti parempia elämäntapoja ja ymmärtämään paremmin, mistä ympärivuotisessa hyvässä kunnossa on kyse ja samalla ajattelemaan paremmin omasta itsestään huolehtimisesta.


Jonin vahvuuksia ovat ehdottomasti joustava jämäkkyys eli tuloksia tuottavan tekemisen synnyttäminen, mutta samalla inhimillisen otteen huomioiminen valmennuksessa. Liiallista jämäkkyyttä Jonin valmennuksissa on kuitenkin turha pelätä - hänen valmennusfilosofiaansa kuuluu myös huumori sekä ihmisläheisyys. 


Joni Jaakkolan tärkein tavoite on tuoda ennen kaikkea fiksua ja tuloksekasta tekemistä ihmisten keskuuteen. Hän haluaa auttaa ihmisiä ymmärtämään terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kokonaisuuden sekä kaikkein tärkeimmät rakennuspalikat, joiden avulla syntyy hyvä kunto ilman kohtuutonta vaivaa, stressiä ja ahdistusta omasta hyvinvoinnista. Kokonaisvaltainen elämäntapamuutos on Jonille sydämen asia. 


Osallistu Joni Jaakkolan FiksuStartti -verkkovalmennukseen >>

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE